Žena Pacov

AKO STE ŽENA PACOV
Glavni adut za vašu prihvaćenost u društvu jeste vaša prirodna želja da flertujete. Pošto je Pacov “noćna ptica”, ukoliko ste rodjeni pod ovim znakom, onda ćete voleti noćni život. Vama je veoma svojstveno da ostajete budni do zore. Razumete ljudsku prirodu, i umete da oraspoložite ljude. Pošto dobro opažate, često će ljudi od vas tražiti savet u vezi sa duhovnim, ljubavnim ili finansijskim stvarima.

Žene – Pacovi se vrlo brzo zaljubljuju. To se može smatrati blagoslovom ili prokletstvom. Pacovi su najsrećniji kada je partner pored njih. Jedna od šarmantnih strana vaše ličnosti, jeste tendencija da ugadjate vašoj deci. Teško vam je da vašim malim potomcima uskratite bilo šta. Medutim, deca vrlo brzo nauče da mamu mogu da vrte oko malog prsta. Toga morate biti svesni. U prirodi vam je da se opterećujete detaljima, od najmanjih do najvećih. Takodje je deo Vaše ličnosti sktonost ka nestrpljivosti i netrpeljivost prema ljudima koji su sporiji od vas. Pošto Pacovi imaju oštar um, onda je ovo deo vašeg temperamenta koji treba stalno da nadzirete i kontrolišete. Ne volite da vredjate ljude, a ni da se izolujete.

AKO VOLITE ŽENU PACOVA

Dama – Pacov će svoj dom pretvoriti u pravi zamak. Domaćica je i podržava vaše ambicije i ciljeve. Ipak, žene – Pacovi su uključene u mnogobrojne aktivnosti i često rade više stvari odjednom, tako da ne treba da očekujete da ćete je svake večeri zateći u kući sa pripremljenom večerom. Moguće je da želi da se i vi ponosite svojim bračnim drugom.

Zapamtite, žena – Pacov je društveno stvorenje sa dosta prijatelja – koji takode žele njenu pažnju. Vaš Pacov ima sklonosti da bude sakupljač nekih stvari. Ne voli da baca neke sitnice. Vodite računa da se vaše udobno gnezdo ne pretvori u kontejner. Kada se ormari i police popune, izdvojite vreme da zajedno pobacate nepotrebne stvari. Oboje ćete morati da uložite dovoljno truda kako bi vaša kuća bila uredna i čista, a ne preplavljena koještarijama. Ona je postojana i verna supruga. Budite obazrivi da ne izneverite njeno poverenje. I nemojte misliti da je možete nasamariti. Ima oštar um i izraženu intuiciju. Ne računajte na to da ona ne zna da vi povremeno umete da potražite utočište u tudjem gnezdu.

Povezano>>> Muškarac pacov

Muškarac pacov