Muškarac Pacov

AKO STE MUŠKARAC PACOV
Vrlo se lako ističete u društvu i uspešno koristite tu mogućnost. Lako zaslužite poverenje kod žena, ali ga isto tako iskorikavate. Inteligentni ste, pažijivi i sasvim opušteni u velikom društvu. Vaša jedinstvena sposobnost opažanja, omogućava vam da vidite sve strane jednog argumenta. Posao je vaš prioritet, ali ste i romantični ljubavnik. Ipak, skloni ste da se zabavijate sa više žena u isto vreme – dok se ne skrasite pored jedne. Pa čak i tada, kada se pojavi neka bivša ljubav, u iskušenju ste da se igrate sa vatrom. Medutim, pazite da se ne opečete i ne rasturite jaku i postojanu vezu zbog prolazne avanture. Ponosni ste zbog svoje strastvene prirode. To utiče na način na koji vodite ljubav. Žena je pored vas zadovoljna i zainteresovana za vas. To je pravi blagoslov za dugoročne veze.

AKO VOLITE MUŠKARCA PACOVA

Najveći adut muškarca Pacova jeste njegov šarm. On može da očara i zavede. Medutim, morate biti svesni toga da će održavati vezu sa bivšim ljubavima. Ne razmišlja puno o novoj ljubavi, ako još postoje osećanja prema staroj ljubavi. To svakako može ugroziti novu vezu i izazvati svadje i napetost. Ovo je deo njegove ličnosti i vi morate to prihvatiti ili preći na neki drugi znak.

Muški Pacov može biti prilično društven, ali isto tako ljubomorno čuva svoju privatnost. Ne očekujte da se brzo otvori – ili, čak, da se uopšte otvori. Postoji odredjena samostalnost u njegovoj ličnosti, koja će vas odmah isključiti iz njegovog života. Medutim, to ne znači da vas ne voli. Zapravo, Pacovi su izvanredni očevi i dobri porodični ljudi. Želeće mnogobrojnu porodicu. Svoju decu će podsticati na uspeh.

Otac Pacov polaže velike nade u svoje potomke i pomaže im da ostvare svoje ciljeve i snove. Budite svesni da se iza tog ugladenog i pouzdanog ponašanja krije jak i ambiciozan čovek. Tragaće za onim što želi i istrajaće u tome, dok god to i ne ostvari. Premda muškarac

Pacov može biti drag partner i izvanredan otac, ima i on svojih slabih tačaka. Može biti prepreden i manipulativan. Pokretan ambicijom i potrebom da unapredi sebe, muškarac Pacov će stalno biti u nekom poslu, prelaziće s projekta na projekat, jer mu svaki naredni donosi veći uspeh nego prethodni. Voli da rizikuje. Često će predmet rizika biti novac koji ste oboje štedeli za nešto posebno.

Povezano>>> Žena pacov