Kineski horoskop za 2021. godinu – Tigar

Ako ste rođeni u znaku tigra ovo je Vaš horoskop za 2021. godinu

Godina 2021. za Tigrove deluje prilično obećavajuće, jer su tokom godine Pacova naučili kako da bolje i efikasnije koriste svoju energiju. Tokom proteklih nekoliko godina, Tigrovi su shvatili i da njihova impulsivna priroda ponekad dovodi do posledica zbog kojih se mogu debelo pokajati. Tokom 2021. godine, Tigrovi će usvojiti novu strategiju i dvaput razmisliti pre nego što nešto urade. To će dovesti do velikog boljitka u njihovom životu i nastaviće da usavršavaju tu veštinu – strpljenje i pažljivo planiranje se na kraju uvek isplate.

Godina 2021. će stoga biti odlučujuća za vas i počećete da se preispitujete, kao i da menjate svoj način ponašanja, što može dosta zbuniti ljude oko vas. Postaćete manje impulsivni i više okrenuti strategiji i analitičniji u svom pristupu stvarima, što će vam omogućiti da ove godine postignete velike ciljeve. Neki Tigrovi će biti pomalo dezorijentisani ovakvim novim načinom pristupa stvarima, te na početku godine može doći i do problema u kontrolisanju nekih pitanja. Ipak, imajte strpljenja i budite uporni – stvari će se brzo okrenuti u vašu korist.

Posao, karijera, društveni život

Tokom 2021. godine Tigrovi će biti nešto više avanturistički nastrojeni nego obično kada je u pitanju njihova karijera. Mnogi od njih će imati ogromnu želju da ispitaju nove teritorije i da se upuste u nova profesionalna iskustva.

Međutim, 2021. nije godina koja obećava velike promene u karijeri za Tigrove. Većina njih će, zapravo, posmatrati, analizirati i procenjivati svoje ciljeve. Postupaće sa velikim oprezom i pripremati temelje za ostvarivanje svojih planova. Posledica toga će biti to što će udvostručiti svoje napore i raditi mnogo više i teže nego obično i biti daleko ambiciozniji. Pri kraju 2021. godine, Tigrovi će dokučiti šta im je sve potrebno na putu ka ostvarenju ciljeva – i biće zadovoljni onim što su postigli. Pri kraju godine, pa čak i početkom 2022. godine (koja će biti godina Tigra) ti napori će biti višestruko nagrađeni i to je trenutak kada će konačno sazreti i krenuti u nove, još veće poduhvate.

Novac i finansije

Ako ste tokom prethodne dve godine imali bilo kakve dugove i kredite, 2021. godina je izrazito povoljna da ih otplatite do kraja. Ove godine će vam realizacija i završavanje nekih velikih projekata doneti mnogo uzbuđenja i morate biti veoma fokusirani, raditi metodično i marljivo i paziti da ne trošite novac neodgovorno i na nepotrebne stvari. Ovo definitivno nije godina za razbacivanje, već za zreliji pristup novcu. Ukoliko se tako budete ponašali, 2021. godina će biti veoma stabilna u finansijskom smislu.

Ljubav

Kineski ljubavni horoskop za Tigrove za 2021. godinu je daleko povoljniji u odnosu na prethodnu godinu. Nakon dosta emotivnih razočarenja, tokom ove godine većina Tigrova će ponovo stati na noge. Mada je vladajuća planeta vašeg znaka Venera, što vas čini veoma harizmatičnim i zavodljivim, verovatno nećete zloupotrebljavati taj šarm za osvajanja i slamanje tuđih srca. Vi ove godine tražite nešto trajnije.

Takođe, bićete dosta selektivniji u izboru, pošto vam puko flertovanje više ne donosi zadovoljstvo. Za vas, Ljubav se uvek piše sa velikim Lj  i sanjate o sveprožimajućoj ljubavi i strasti koja će vas potpuno obuzeti. Srećom, to će vam se verovatno i desiti tokom ove godine – ako ste sami, ovo je godina kada ćete verovatno ući u veoma lepu ljubavnu vezu.

Kada je reč o zauzetim Tigrovima, 2021. godina definitivno donosi mnogo srećnih momenata sa partnerom. Verovatno ćete ojačati svoju vezu, a ako niste u braku – venčanje je vrlo verovatna opcija!

Kineski horoskop za 2021. godinu za fiksne elemente kineskih zodijačkih znakova

Drveni tigar

Tokom 2021. godine, drveni Tigar, koji je obično usijana glava i veoma tvrdoglav, će biti nešto fleksibilniji i skloniji diplomatiji. Drveni Tigrovi će verovatno shvatiti da inat nije toliko produktivan koliko fleksibilnost i u mnogim situacijama će jednostavno zaboraviti na svoju ljutnju i prilagoditi se zahtevima okoline.

Vatreni tigar

Vatrenim Tigrovima ove godine neće manjkati energije. Verovatno ćete se uspešno uključiti u različite aktivnosti istovremeno, bićete hiperaktivni i ambiciozniji nego ikad pre. Što se tiče ljubavi, očekuje vas velika strast u vezama. Ako ste u vezi ili braku, verovatno vas očekuje neko prijatno iznenađenje koje će raspaliti staru strast.

Zemljani tigar

Ako ste u prethodnih nekoliko godina imali velikih problema u profesionalnom i/ili ljubavnom životu, tokom naredne godine se možete opustiti – ova godina će biti mnogo lakša, ispunjenija i steći ćete više samopouzdanja. Sve će vam ići lakše i generalno govoreći, stvari će vam biti pristupačnije. Iskoristite ovaj period jer će vam sreća uskoro zakucati na vrata!

Metalni tigar

Tokom 2021. godine, metalni Tigrovi bi trebalo da dobiju zasluženo unapređenje ili makar bonus na poslu. Vaše umeće i profesionalnost će navesti vaše nadređene da vam povere nove odgovornosti, nešto o čemu verovatno već duže vreme maštate. Nećete ih razočarati, jer ćete verovatno izvršavati poverene dužnosti sa mnogo više optimizma nego ranije.

Vodeni tigar

Za vodene Tigrove, 2021. godina će biti pomalo teška. Verovatno ćete konstantno imati osećaj da plivate u mutnoj vodi i da su vam emocije konfuzne i ambivalentne. Verovatno ćete upasti i u niz neobičnih situacija, u kojima nećete znati kakvu odluku da donesete ili kako da se uopšte izvučete odatle, bilo da je reč o ličnom ili profesionalnom aspektu vašeg života.