Kineski horoskop za 2021. godinu – Zec

Ako ste rođeni u znaku zeca ovo je Vaš horoskop za 2021. godinu

Za Zečeve, 2021. godina će biti godina kada će ljudi rođeni u ovom znaku „sređivati stvari“. Zečevi će se suočiti sa donekle delikatnim periodom kada će morati da procene svoj život, da vide šta ne valja i šta treba popraviti. U tom periodu će doći i do raznih prepreka i poteškoća, bez obzira na to u kom se domenu odvija aktivnost. Međutim, KINESKI horoskop za 2021. godinu će vam pomoći da započnete novi život, koji će biti više u skladu sa vašim pravim potrebama. Ovo je najbolje vreme da se otarasite svih stvari koje su vam u životu nepotrebne i samo vas vuku unazad.

Za Zečeve ovo nije samo godina procenjivanja, već mnogo više od toga. Sada ćete morati da preduzmete  akciju, i to veoma odlučnu. Jedino tako što ćete postati čvršći i odlučniji možete uspeti da se na neki način oslobodite starih obrazaca, da steknete novu slobodu koja će vam pomoći da krenete dalje sa svojim životom i živite ga punim plućima. U suštini, za Zečeve će 2021. godina biti godina kada ćete sebi postavljati egzistencijalna pitanja i steći novu vrstu slobode.

Posao, karijera, društveni život

Što se tiče karijere i posla, za znak zec kineski horoskop predskazuje da je 2021. godina godina obnove i preporoda. Takođe, kineski horoskop poručuje da će ovo biti godina dubokog razmišljanja i donošenja odluka. Ovo je idealno vreme da dokučite šta je najbolje za vas i šta vam ometa napredak, kao i da krenete u nove projekte koji će vam doneti mnogo više zadovoljstva. To ne znači da ćete radikalno sve preispitivati. Jednostavno ćete se prilagoditi situaciji i postati efikasniji, a verovatno i zadovoljniji svojim poslom. Naravno, neki Zečevi će odlučiti da krenu sasvim drugim putem u odnosu na ono što su ranije radili, a mnogima će ova godina biti idealna za preseljenje.Svaki Zec, koji je stidljiv i nije ljubitelj promena, će možda samo potražiti novi pristup i pripremiti se za nove i složenije poduhvate.

Bez obzira na to šta budete radili ove godine, doživećete velike promene, otvoriće vam se nove prilike, dok će se druge zatvoriti. Sve u svemu, 2021. godina će za vas biti godina pripreme i nade.

Novac i finansije

Kada je reč o finansijama, 2021. godina neće biti laka za svakog ko je rođen u znaku Zec. Ako uspete da zadržite svoj bankovni račun makar na pozitivnoj nuli, to će ove godine za vas biti pravi uspeh. Lako se mogu javiti neki neočekivani troškovi, ali i neki novi izvori prihoda, što vam može otežati dugoročno planiranje i stabilizaciju budžeta. Najbolje je da promenite svoj pristup novcu, prilagodite se novonastaloj situaciji i malo „stegnete kaiš“.

Ljubav

Kada je reč o ljubavnom životu Zečeva, ova godina će biti veoma harmonična po tom pitanju. Ove godine ćete potražiti više sigurnosti u partnerskim odnosima. Nećete oklevati da preispitate i poboljšate svoj odnos sa partnerom i da provedete zajedno više kvalitetnog vremena, radeći nove i zanimljive stvari. Poput dva saučesnika u zločinu, uspećete da se dovedete u savršeni sklad koji nikakav spoljni uticaj neće moći da naruši.

Ove godine, vaša jedina želja je da usmerite svoju pažnju na svoj dom, porodicu i život u paru sa nekim. Godina Bivola će vam doneti i neke velike izazove i bićete stavljeni pred teške odluke kada je reč o vašem društvenom životu i karijeri, tako da će vam podrška partnera biti potrebnija nego ikad ranije.

Zajedno ćete biti jači, i podrška partnera će vam omogućiti da budete odlučniji u svojim odlukama i postupcima. Ako niste u vezi ili braku, ova godina je veoma povoljna za sudbinski susret koji će vam promeniti život. Život je zanimljiviji u dvoje! Ove godine, ljubav će izbiti u prvi plan u vašem životu i sve će se srediti – ako ste sami, ove godine ćete verovatno konačno ući u stabilnu vezu.

Kineski horoskop za 2021. godinu za fiksne elemente kineskih zodijačkih znakova

Drveni zec

Za vas 2021. godina neće biti najbolje vreme za sanjarenje. Sada je idealan momenat da se dokažete i pokažete svima šta znate i umete. Ove godine, ako se zaista potrudite i date sve od sebe, možete postići zaista zadivljujuće stvari.

Vatreni zec

Vi ćete u 2021. godini morati da udvostručite sve svoje napore. Prekinite da ispitujete i analizirate stvari i preduzmite akciju. Ako ste zadovoljni onim što trenutno imate, možete propustiti neke fantastične prilike za napredak. Sreća je na vašoj strani, tako da bi bila prava šteta da propustite šansu.

Zemljani zec

Ove godine će vam samopouzdanje biti mnogo veće nego obično. Tokom 2021. godine ćete morati da radite mnogo više i efikasnije. Uspećete da se trgnete iz svojih sanjarija i svima pokažete šta sve umete. Čekaju vas zaista impresivni uspesi!

Metalni zec

Ove godine ćete biti rastrzani između svojih urođenih ambicija i želje da dozvolite sebi malo sanjarenja. Morate preuzeti više odgovornosti i konačno shvatiti da niko neće uraditi vaš posao umesto vas. Ne krivite druge za loše rezultate (ili manjak istih) i preduzmite akciju, jer na dohvat ruke imate sve što vam je potrebno da uspete.

Vodeni zec

Vreme je da prestanete da živite u prošlosti, jer to ne samo da vas čini nostalgičnim, već vas i ometa u napretku u ostvarenju vaših ciljeva. Naredna godina će vas uzdrmati poput zemljotresa, što bi trebalo da vas motiviše da razmislite i pripremite se za budućnost. Ovo je izvanredna godina da isplanirate i počnete da realizacijom novih projekata.