Tigar protivnici i saveznici

Tigrovi najbolji prijatelji su konji ili psi.Njihovi najveći neprijatelji su majmuni.
Da biste saznali koliko se drugi znaci slažu sa tigrom pogledajte  listu ispod.

Pacov– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Tigrovi i Pacovi moraju da nauče kako da prave kompromise.JednO bi trebalo očekivati neke dramatične sukobe temperamenta.Oni SU dobrI prijateljI, ali nemaju nikakvu istinsku strast.

Bivo– Loš spoj.
Kinezi kažu da bi to mogla da bude jedna od najgorih mogućih kombinacija.Ipak, uprkos verovatnoći strašnog ishoda, bivoli i Tigrovi su privučeni jedni drugima.NJihovi tempermeni će najverovatnije izazvati sukob.

Tigar– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Šta se dešava kada se stave zajedno dva dominantna i individualistička stvorenja? Mnogo poziranja i malo istinskih i pravih stvari.

Zec– Seksualna privlačnost.
Razlike izmedju zeca i tigrova se nekako nadopunjuju pa uspevaju da u zajednici budu bolji ljudi.

Zmaj-Seksualna privlačnost.
Odnos pun sukoba, tvrdoglavog teranja po svome ali i sa skladom u vodjenju ljubavi.Odnos će obilovati varnicama s obzirom na njihove temperamente i tanke osigurače.

Zmija-Loš spoj.
Prevelike razlike postoje izmedju ova dva znaka da bi njihov odnos mogao da funkcioniše.Drugačiji izgled, drugačiji način života i različiti ciljevi. Statistika kaže: “neće uspeti na duge staze!”

Konj– Blaženstvo super spoj!
Prava kombinacija za uzbudljiv život! Po svojim karakterima, avanturisti konj i tigar osiguravaju zajednički uzbudljiv život.

Koza– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Obadve strane imaju previše poštovanja jedni za druge.Dva znaka ulažu toliko truda da ne bi uvredili drugog da im nikada zaista nije udobno i prijatno kad su jedni pored drugih.Odličan radni i poslovni odnos ali jadan bračni život.

Majmun– Loš spoj.
Užasna kombinacija. Ovaj odnos je duboko frustrirajući za obadva znaka.

Petao– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Nesporazumi između petlova i tigrova može stvoriti probleme u njihovoj vezi.Obadvoje moraju da budu spremni da komuniciraju da bi se održali zajedno.

Pas– Blaženstvo super spoj!
Uzajamno poštovanje i divljenje šini od ovog spoja pobednički tim i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Svinja– Seksualna privlačnost.
Odnos dobrog raspoloženja koji drži obe strane nasmejane.Moguća zajednica obavezujućeg prijateljstva i zajedničkih interesa.