S kim se koza slaže

Najbolji prijatelji koze su zečevi i svinje.
NJihovi najveći neprijatelji su bivoli.
Da biste saznali koliko se drugi znakovi slažu ili neslažu sa pacovom pogledajte listu ispod.

Pacov– Loš spoj.
Odnos između koze i pacova je povremeno pun sukoba, mada dobra volja na obe strane može da pomogne da uspešno i u slozi rade.

Bivo– Loš spoj.
Odnos koji je najbolje prepustiti zaboravu.Iako bivoli i koze mogu da budu privučeni jedno drugim, njihova srca i umovi nikada neće naći zajednički jezik.

Tigar – Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Oni imaju previše poštovanja jedni za druge.Dve osobe ulažu toliko napora da ne uvrede jedna drugu da se nikada ne osećaju udobno Odličan radni odnos ali siromašan bračni i ljubavni.

Zec– Blaženstvo super spoj!
Moguća je istinska ljubav jer kao da ih je Bog stvorio jedne za druge.Imaju zajedničke interese, uzajamno poštovanje i razumevanje što čini da mogu da funkcionisati i živeti zajedno na veliko obostrano zadovoljstvo.

Zmaj– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Oni se seksualno jako privlače , ali na kraju koza i zmaj će shvataju da imaju različite životne puteve,i da možda nikada nisu trebali da budu zajedno.

Zmija – Seksualna privlačnost.
Ako je u pitanju isti polizuzetno prijateljstvo.Izmedju suprotnih polova dolazi do velike sloge u seksu i ljubavi.

Konj – Blaženstvo super spoj!
Snažna privlačnost na prvi pogled,a zatim, uz pratnju žestokih strasti i želje ovaj odnos se može razviti i u brak i izdržati test vremena.

Koza – Seksualna privlačnost.
Dve koze zajedno čine par velikih hedonista koji dele međusobno razumevanje u seksu i ljubavi.Zbog njihovih karaktera malo lošije funkcionišu kad se suoče sa svakodnevnim problemima.

Majmun – Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Dve vrlo različite osobe,ako bude strpljenja i volje kombinacija njihovih najboljih osobina može stvoriti zanimljiv i uspešan par ili tandem .

Petao – Loš spoj.
Ovaj odnos izgleda da funkcioniše tako što svakog drugog dana dolazi do problema, a ekvivalent mu je otvorena operacija srca – svaka greška samo pogoršava stvar.

Pas– Loš spoj.
Psi i ovce će provesti vreme jedni sa drugima ali bez velikog uživanja.Oni nemaju ništa zajedničko, tako da nemaju razloga da budu jedni sa drugima.

Svinja – Blaženstvo super spoj!
Zamislite duge, zabavne noći sa šampanjcem i kavijarom ispred kamina. Zvuči pretenciozno? Ali i koze i svinje maštaju o ovome i spremni su da do ovoga dodje u stvarnosti.Iako različiti karakteri sjajno se nadopunjuju i u životu i u seksu.