S kim se konj slaže a sa kim ne

Najbolji prijatelji konja su tigrovi i psi.
Njihovi najveći neprijatelji su pacovi.
Da biste saznali koliko se drugi znakovi slažu ili neslažu sa pacovom pogledajte listu ispod.

Pacov– Loš spoj.
Zajedno nepodobni za bilo kakve planove i poslove, pacov i konj su nestabilan savez i mnogo bolje funkcionišu ko neprijatelji nego kao prijatelji.

Bivo– Loš spoj.
Bivoli i konji imaju česte konfrontacije.Kad su zajedno mnogo bolje se slažu u poslu i biznisu nego u ljubavi i krevetu.

Tigar– Blaženstvo super spoj!
Puno akcije i nesputane zabave! U dugoj vezi,prijateljstvu ili samo avanturi ovaj spoj garantuje uzbudljiv život na veliko zadovoljstvo obadve strane.

Zec– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Konj ima teškoće u odnosu sa zečevima ali ako postoji interes mogu da postignu zajednički cilj.Mogu opstati jedni s drugima uprkos sukobima.

Zmaj– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
U retkim slučajevima može doći do snažnog prijateljstva ili veze -uslov je da nauče da dele pažnju a to se ipak retko dešava.

Zmija– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Različite perspektive i različiti karakteri ne obećavaju sjajan odnos.Postoji šansa da malo poboljšaju stvari kroz komunikaciju.

Konj– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Konji su jaki, orijentisani pojedinci kojima mnogo znači njihova nezavisnost.Mogu postojati strast i privlačnost između dva konja na početku veze,ali uglavnom to će biti samo kratkoročno.

Koza– Blaženstvo super spoj!
Privučeni su jedni drugima na prvi pogled,a njihov savez može da raste i jača kada shvate da dele strasti i slične želje.Konj i koza zajedno često mogu izdržati test vremena.

Majmun– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Ponekad prijatelji samo treba da ostanu prijatelji.Iako se konji i majmuni slažu u društvu, ne mogu dugo opstati u ozbiljnoj vezi.

Petao– Seksualna privlačnost.
Konji i petlovi prave veliki tim.Oni svojim svađama samo žele da dokažu svoju prevlast što ne umanjuje njihovu medjusobnu ljubav i strast.

Pas– Blaženstvo super spoj!
Psi i konji zajedno formiraju dugotrajne, srećne i uspešne veze ili prijateljstva.

Svinja– Potreban rad na odnosu i mnogo strplenja.
Konji i svinje mogu imati zabavna prijateljstva i lepe provode uključujući posete barovima,diskotekama i slično.Nešto više od ovoga bilo da se radi o prijateljstvu dva muškarca,dve devojke ili vezi nerealno je očekivanje.