Kineski horoskop 2021 – Svinja

Saznajte šta predviđa KINESKI HOROSKOP za 2021. godinu za sve ljude rođene u znaku SVINJA!

Astrološke prognoze za ljude rođene u znaku Svinje su ove godine veoma povoljne – sigurno ćete se osećati odlično u svojoj koži. Stav vam je pozitivan kada je u pitanju sve oko vas, i život vas neće razočarati. Naučićete kako da budete nezavisniji i da iskoristite svoju slobodu. Vaši prijatelji i poznanici će uvek biti uz vas i pružati vam pomoć i podršku svaki put kada vam to zatreba.

Godina 2021. je period kada bi trebalo da razmislite o tome da napravite planove za budućnost. Preduzećete neku akciju, korak po korak i bez žurbe. Nikada ne žurite i trudite se da temeljno sve isplanirate i odradite – na taj način postižete sve svoje ciljeve. Vaš cilj i jeste da se ni sa kim ne takmičite i to vam omogućuje da uživate u životu.

Ljudi rođeni u znaku Svinja su smireni, hladnokrvni i efikasni, što će im tokom 2021. godine doneti dobre planove i početak njihove realizacije.

Posao, karijera, društveni život

Za ljude rođene u godini Svinje, 2021. godina je godina postignuća. Ono što će biti veoma značajno tokom godine je to što će vam sve delovati mnogo lakše nego ranije. Mnoga vrata će vam se otvoriti, a vi nećete čak ni pokucati na njih, i prilike će vam samo padati u krilo. Suma sumarum, ova godina vam donosi mnoštvo šansi i lakoću koja će vam omogućiti da postignete ono što želite.

Vaša karijera će verovatno ići uzlaznom putanjom i naći ćete posao koji vam sasvim odgovara. Dobićete podršku i odobravanje od svojih nadređenih, kao i tapšanje po ramenu od kolega za koje ste mnogo učinili tokom proteklih nekoliko godina.

Uspećete da budete mnogo selektivniji u izborima koje pravite, a i mnogo „čvršći“ u odlukama koje donosite. Vaš rad će postati znatno produktivniji i kvalitetniji.

Ako već duže vreme tražite posao, moguće je da ćete konačno naleteti na nešto vredno pažnje. Ova godina je odlična za napredak u karijeri.

Novac i finansije

Kada je reč o finansijama, ova godina obećava veliku dozu stabilnosti. Ako ste u nekim dugovima ili kreditima, tokom ove godine ćete imati priliku da ih konačno otplatite. Dobro ćete isplanirati svoj budžet; međutim, ako volite da uživate u životu i mnogo trošite, potrebno je da malo pripazite na te svoje navike, jer se zbog rasipnosti možete naći u velikom problemu. Potrudite se da ove godine dobro isplanirate svoju budućnost – to je sasvim izvodljivo i bez nekog većeg „žrtvovanja“ ili frustracija.

Ljubav

Kada je reč o ljubavnom aspektu, Svinje će generalno biti srećne i zadovoljne tokom čitave godine. Ako ste u vezi ili braku, bićete veoma bliski sa svojim partnerom i harmoniju vaše veze ništa neće moći da naruši. Ne očekujte nikakve probleme, pošto ćete tokom 2021. godine postići savršen balans koji će vas u potpunosti zadovoljiti. Moguće je da ćete kao par započeti neke projekte, ali će vam biti potrebno dosta vremena da ih završite, jer ne želite nikakve turbulencije – to bi moglo ugroziti vaš mir i sklad u vezi.

Svinje koje nemaju partnera će verovatno ostati same, jer uopšte i ne traže nekog ozbiljnog – život im trenutno odgovara baš onakav kakav je. Ipak, ako vam ljubav ove godine zakuca na vrata, nemojte se praviti gluvi, jer to može biti značajna, ozbiljna i trajna ljubavna veza.

Kineski Horoskop za 2021. godinu za fiksne elemente kineskih zodijačkih znakova

Drvena svinja

Tokom 2021. godine ćete pokazati veliku hrabrost i snagu volje prilikom suočavanja sa problemima i preprekama na koje naiđete na svom putu – dajte sve od sebe da vas ništa ne obeshrabri. Ove godine ćete steći veštine i sredstva da postignete svoje ciljeve, što će vas potpuno ispuniti. Samo nemojte gubiti veru u sebe!

Vatrena svinja

Dobro se pazite svojih neprijatelja i oponenata ove godine. Moraćete da objektivno procenite svoje sposobnosti i da se ponašate umereno i diplomatično kako ne biste stvorili nepotrebnu tenziju na radnom mestu. Mnogi od vas će želeti da postignu neke specifične ciljeve. Ne brinite što se tiče toga – imate sve što vam je potrebno da ubodete pravi džek-pot!

Zemljana svinja

Ove godine verovatno nećete biti sigurni kakav stav da zauzmete prema svom partneru. Potrudićete se da nađete pravi balans između strasti i mudrosti. Međutim, vaš partner, koji je veoma zaljubljen u vas, će vam pomoći da pronađete harmoniju baš onda kada vam zatreba. Vaš ljubavni život će ove godine naprosto procvetati.

Metalna svinja

Ove godine ćete biti preokupirani poslom. Težite ka tome da postignete ciljeve koji su veoma teško dostižni; pazite – verovatno ćete previše raditi, što se može loše odraziti na druge sektore vašeg života. Partner i članovi porodice će verovatno pokušati da vas ubede da već činite dovoljno za sve njih i da im je trenutno mnogo potrebnije da budete sa njima nego novac koji zarađujete.

Vodena svinja

Ove godine vas očekuje mnogo ljubavi i nežnosti na emotivnom planu. Vi i vaš partner samo želite da se sklonite od ostatka sveta i uživate sami. Vaša veza postaje sve jača i stabilnija – ovo je za vas isključivo godina ljubavi!