KINESKI HOROSKOP 2018: ŠTA NAM DONOSI GODINA ZEMLJANOG PSA?

Prema kineskom zodijaku, 2018. je godina zemljanog psa i njegova glavna karakteristika je želja za akcijom i pokretom.

Pas je takođe simbol inteligencije i zaštite. Kineska nova 2018. godina počinje 16. februara 2018. i završava se 04. februara 2019. godine.

U kineskoj astrologiji svaka godina zodijaka ne samo što je povezana sa životinjskim znakom, već je i jedan od pet elemenata – zlato (metal), drvo, voda, vatra i zemlja.

2018. godina je u elementu Zemlje pa je tako ovo godina zemljanog psa.

Pas zauzima jedanaesto mesto u kineskom zodijaku, pa ukoliko ste rodjeni u jednoj od ovih godina: 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006., 2018. vi ste u kineskom horoskopu Pas.

Kineski horoskop za 2018. godinu predviđa da će ova godina Psa biti dobra u

svakom pogledu, ali će takođe da bude i veoma iscrpljujuća. Bićete srećni ali i frustrirani, odmorni i veseli ali i dosadni.

Godina Psa doneće novu inicijativu, želju za akcijom, tako da se već na vreme pripremite za to. Neće biti mesta za odlaganja i odustajanja.

Sva ta želja za uspehom bi mogla da donese i mnogo stresa i pritiska u svakodnevni život, pa se potrudite da se ne forsirate i da ne radite mimo svojih mogućnosti.

Svi vi koji ste rođeni u godini Psa, ovo će da bude vrlo povoljna i dobra godina, posebno kada je reč o finansijama.

Ono o čemu bi trebali da povedete računa jeste zdravstveno stanje, upravo zbog već pomenutog stresa.

2018. godina je idealna da počnete da se bavite nekim sportom, rekreacijom, da se zdravije hranite i da se rešite loših navika.

Rođeni u godini Psa su objektivni ljudi, uvek na strani istine i pravde i spremni da daju savete drugima.

Posvećeni su svojim idealima, uvek se drže svojih stavova i uverenja. Oprezni su, jaki i umeju da cene prave vrednosti. Umeju da budu tajanstveni, pravi prijatelji, veoma smireni.

Pravi su borci, čuvari i uvek žele da ih drugi poštuju i cene.

Veoma su fokusirani na uspeh i na ostvarenje istog, tako da nikome neće dozvoliti da ih omete ili odgovori od onoga što su zamislili.

2018. godina je dobra za promenu stila života, za preseljenje, prestanak puštenja, za početak novih poslovnih poduhvata, za bavljenje svojim telom i duhovnim budjenjem.

Ovo je vreme kada treba da se okrenemo svojim željama, potrebama i da proniknemo u svoju dušu kako bismo shvatili šta je to što nas istinski čini srećnim.

Kada je reč o finansijama, globalno može se očekivati zadovoljstvo, uspeh i nagrade za poslove koje ste obavljali u prethodnoj godini.

Posebno će imati uspeha oni koji se bave osiguranjima, reziklažom, obnovljivim izvorima energije i sl.

Ovo je godina u kojoj svi treba da pokažemo solidarnost, jedinstvo, plemenitost i pravednost, jer samo tako možemo da materijalno bogatstvo pretvorimo u duhovno.

Godina zemljanog psa daje snažan karakter, obrazovanost, moralnost, želju za aktivnijim društvenim životom, dobro zdravlje i briga za starije, a sve nabrojano su upravo oblasti o kojima treba da povedemo računa tokom 2018. godine.

Ovo že da bude i godina novih izuma, industrijskih pronalazaka, novih načina proizvodnje, korišćenje energetskih resursa na potpuno novi način, posebno u segmentu solarne energije.

Sve to će da doprinese smanjenju zagađenja i poboljšanju kvaliteta života na našoj planeti.

Na povšinu će ispolivati empatija, društvena pravda i želja za jednakošću. Mnogi će zahtevati ispunjenje njihovih prava, kao što su studenti, obični građani koji će tražiti radikalne promene kako bi poboljšali svoju i budućnost svoje dece.

Akcenat će takođe biti i na porodičnim odnosima, na važnost međuljudskih odnosa. A kada je reč o emotivnim vezama, svi usamljeni će sa uspehom i lakoćom pronalaziti partnere tokom cele godine