Žena majmun

Ako ste žena majmun

S obzirom na to da ste pametni i oštrog uma, uspećete u svemu što vam padne na pamet – i za sve to vreme vi ćete se divno zabavljati. Ne postoji ni jedna stvar koju nećete bar jednom probati. Svet je pun izazova i vi ste voljni da odgovorite tim izazovima.
Veoma ste ponosni na sebe jer ste sposobni da nađete prečicu, kojom ćete ići, kako bi što pre završili neki posao. Znate da radite sa novcem, a brzi jezik vas čini odličnim prodavcem. Karijeru prodavca nekretnina ili producenta u marketingu, može da spreči samo gluma, pisanje i ručni radovi. Kada budete odlučili da podižete porodicu, nešto što svakako želite da radite, nećete biti voljni i da žrtvujete aktivni društveni život. Prva stvar koju ćetre tada uraditi jeste da pronađete bejbisiterku sa preporukom, tako da možete ići kad god i gde god poželite. Međutim, kada ste kući, uživate u svakom trenutku koji provedete sa svojom decom. Kada je u pitanju ljubav, volećete da flertujete. Ništa vas ne može više obradovati, nego kad bacite muškarca na kolena. To je ona nestašna strana vaše ličnosti, koju muškarci smatraju neodoljivom. Ali, možete biti neiskreni kada im saopštavate svoja osećanja.

Ako volite muškarca majmuna

Ovo je pametni, lukavi igrač, koji je vest sa svima, uključujući i partnera. Muškarac – Majmun je prava varalica, kome je teško da se sasvim posveti Bdnoj vezi. On je šarmantan i zanimljiv i uvek može da izvuče iz rukava teku smešnu priču ili vic.
Nikada vam neće biti dosadno pored Majmuna. Čak i ako se poigrava sa vašim osećanjima, biće vam teško da se na njega naljutite, pak, budite svesni činjenice da muškarcu – Majmunu možete vrlo irzo dosaditi. Za tili čas može postati nestašan. Kada vaš Majmun poželi da pobegne od vas i veze, ne očekujte da se osami, da se zatvori u četiri zida. On mora biti među ljudima, želi da se druži i da iživa u noćnom životu.
Muškarac – Majmun će se igrati sa vama neko vreme, zadirkivaće vas i zabavljati, jer je sposoban za to. Teži da čuva svoja prava i iskrena isećanja duboko u sebi. Može biti tajanstven i dvosmislen, što mu puno luta neće ići u korist, jer bi mogao da izgubi ženu koju voli. Bilo kako bilo, kada se jednom skrasi, biće strastveni i intenzivan ljubavnik.