Ako ste muškarac Petao

Ako ste muškarac Petao

Ponosni ste i elegantni, samouvereni i veseli. Imate izvanrednu sposobnost da se oporavite, kada doživite veliki udarac. Vaš izuzetan smisao za humor vas izvlači iz teških situacija i pokazuje koliko ste jaki.
Najvažnija stvar u životu vam je da zaštitite vašu voljenu ženu. To je u skladu sa vašim mačo – izgledom. Ne želite da čujete za bilo koga ko se prema njoj ne ponaša sa poštovanjem i ko je povređuje. Strpljivost nije vaša dobra strana. Brzo planete, ali se brzo i smirite. Ambicija vas pokreće. Držite se svojih postavljenih ciljeva i ne mirujete dok ih ne ostvarite. Vašoj odlučnosti će se diviti vaši saradnici i nadređeni. Zbog toga ste rođeni za posao pri vojsci, policiji, u marketingu ili osiguravajućem društvu. Takođe ste dobar kandidat za političara ili glumca. Skloni ste da gledate svet u crno – beloj kombinaciji. Stvari su ili dobre ili loše, nema sredine. Malo je toga podložno kompromisu. Vaša uverenja su konzervativna i nedovoljno ste tolerantni prema ljudima koji misle drugačije od vas.
Uprkos ovakvom vašem stavu, imate toplo srce i želite da vas ljudi vole – čak i ako to ne pokazujete. Biće vam potrebna jedna posebna žena, koja će moći da razbije barijere koje ste postavili oko sebe. Kada ostvari to, davače i primati veliku i bezgraničnu ljubav.

 Ako volite ženu Petla

 

Žena – Petao je naprasitog karaktera, ali iskrena. Ima izuzetnu ličnost i veliki broj poznanika. Oblači se moderno, kosa joj je uvek uredna, vitkog je stasa i biće primećena u bilo kom društvu.
Lako može dramiti. Manji problem može pretvoriti u najveći, a od svog viteza na belom konju očekuje da je spase iz bilo koje situacije. A, ako joj i ne priteknete u pomoć, znaće sama da se odbrani. Ima snagu da istraje u svojim ubeđenjima. Ne očekujte od nje da brzo poklekne. Strastveno ubeđuje kada zna da je na domak ostvarenja svog cilja.

Svima stavlja do znanja šta oseća.
Žena – Petao voli svoj dom. On je uređen na tradicionalan način, bez suvišnih stvari. Sve ima svoje mesto. Održava ga čistim j urednim. Biće vam zadovoljstvo da se vratite u taj dom, samo što ćete često naići na ispremeštan nameštaj. Njoj je prava zabava kada pravi drugačiji razmeštaj u kući.

Žena – Petao voli da troši, troši i troši. Ima oko samo za najbolje stvari, a ukus joj je izuzetno skup. Može provesti sate i sate u tržnom centru ili, još bolje, u najboljim buticima. Takođe joj je u krvi da dospe do pozicije šefa. Zbog toga bi mogla sagoreti, ali je spašava spremnost da povije leđa i pomogne drugima. Ona možda i jeste izuzetno kritična prema drugima, uključujući i svog partnera, jedino što želi je da bude voljena i da ona bude ta koja će zadovoljiti.

Odlični brakovi

PETAO I BIVO: Uzajamno poštovanje i divljenje čini ovaj par uspešnim. Jedan drugom su motivacija i podrška. Bivola privlači Petlov nači n oblačenja, a Petao poštuje Bivolovu odlučnost. Mogu se dogoditi sukobi, uglavnom zbog Petlovog rasipništva, ali uz praktične savete Bivola, Petao bi mogao da koriguje svoje ponašanje. Zaista mogu imate srećan i dugotrajan brak.

PETAO I ZMIJA: Ova dva znaka se intelektualno izvanredno slažu. Petao više voli da dominira, a Zmija je prilično smirenija, pravi protiv-otrov. Petao voli da ga Zmija zavodi svojim šarmom, a Zmija uživa u Petlovom šepurenju. Kada se Petao iznervira, Zmija zna da treba da pobegne dok se ta oluja ne stiša.
PETAO I KONJ: Burne svađe su jedina stvar koja može da uništi ovu vezu. Često postoji fizička privlačnost, ali čim počnu prepirke, javiće se i problemi. U tom slučaju bi bilo najbolje kad bi se ova dva znaka razišla u ljubavi, a spojila u poslu. U braku supružnici mogu uzimati, ali moraju i davati. Trebalo bi da postoji jasna podela odgovornosti i puno podrške.

Posao

Na poslu opšta klima će još uvek biti dosta napeta. Ali stvari se sređuju za Petla ako zna da ih iskoristi. Petao bi trebalo da se potrudi da pomiri dobru volju onih koji ga okružuju i koji rade za njega; to će biti bitan uslov za njegov uspeh. On treba da ostane budan i da se ne ljuti na svog šefa zbog njegove strategije na poslu koja mu se ne sviđa. Treba da pazi. Ne treba da se suprotstavlja pretpostavljenima. On bi trebalo pažljivo i mirno da osluškuje svoju intuiciju koja mu je već toliko puta dobro poslužila. Povremeno će Imati sve prednosti na svojoj strani za poboljšanje profesionalne situacije. Petao ne treba da se ustručava da stremi velikim ciljevima. Njegovi planovi imaju šanse da se ostvare, mada za trenutak izgleda da su pred njima velike prepreke.